Ádr - turnájek
Up to Akce
-
Aloha,
Chtěl bych se zeptat kdo je kapitánem našeho HO(Fc) Rce..
Totiž já bych si docela zakopal.. stejně jako můj druholezec.. Já jsem již s aktivním fotbalem zkončil a můj druholezec ještě stále pokračuje..
Howgh.
-
kapitánem bude ten, kdo bude chtít... nejdřív musíme sestavit tým...
a fotbalisti jsou jen vítáni...
nejrozumnější bude, když se na pravidelné měsíční schůzce dohodnou podrobnosti...
-
Přijďte vy, kdož chcete na turnájek do Ádru, do tělocvičny na gympl si na hoďku a půl zakopat. Každý pátek od 18 h. A hned zítra!
-
Rasto, TY lumpe... doufám, že už není z TEBE jen "lajnař" a půjdeš svoje "sexy" tělo protáhnout taky na fotbal...
teď na pátek se z tréninku Zdendo omlouvám... budu na zabijačce... myslel jsem, že bych si jel v sobotu zalézt, ale ruka je moc špatná, takže jsem mimo... jedině by se musel stát zázrak...
-
Hey Gayś my sexy body,...... ty chceš mít pocit plážovýho fotbálku, že chceš vidět moje břicho ,, mořské vlnobití"...
, Zábo sory , že sem se neozval, ale muj vztah k fotbalku, není moc valný. Nech si povyprápvět jak dopadla má poslední návšteva fotbálku... hi hi.. A mimo to se v tomhle termínu budeme teprve vracet s Haničkou s Francie. Jo a neboj nejsem,, Lajnař" jen mě to ted chytlo .. počasí moc nepřeje a když už tak v tejdnu nemám spolulezce. Určitě se brzo uvidíme na skalníkách. Rastič...
-